Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dress Me for the Finale!

Door Michael op 25.04.2011

Dress-Me-For-The-Finale-Hugo-Boss-Belmodo.tv-1 Dress-Me-For-The-Finale-Hugo-Boss-Belmodo.tv-5

Onder de noemer Dress Me For The Finale lanceert Hugo Boss een wereldwijde design wedstrijd in samenwerking met McLaren. Beiden werken al 30 jaar samen. Deelnemers aan de wedstrijd hebben nu de unieke kans om racing overalls te ontwerpen. Die zullen gedragen worden door Formule 1 piloten Lewis Hamilton & Jenson Button bij de laatste Grand Prix rit van het seizoen in Sao Paulo in Brazilië. 

Heb je zin om deel te nemen en je kans te wagen? Neem je graag een kijkje naar welke ontwerpen meedingen naar de top? Surf dan naar de Facebookpagina van Hugo Boss of naar de website van Hugo Boss.

Dress-Me-For-The-Finale-Hugo-Boss-Belmodo.tv-4
Dress-Me-For-The-Finale-Hugo-Boss-Belmodo.tv-2 Dress-Me-For-The-Finale-Hugo-Boss-Belmodo.tv-6

Al 30 jaar werken Hugo Boss & McLaren samen. De Boss Black collections voldoen steeds aan de hoge eisen om op een goeie manier te racen in de Formule 1. Top materialen, vakmanschap en comfortabel. Racelegendes als Ayrton Senna, Niki Lauda en Alain Prost behaalden hun hoge scores allemaal in kleding van Hugo Boss.

De 30ste verjaardag zal in de verf worden gezet door een speciale McLaren Collectie onder het Boss Black label. Denk aan polo shirts, sweaters, pants en jassen voor zowel mannen als vrouwen. In store deze zomer!

Dress-Me-For-The-Finale-Hugo-Boss-Belmodo.tv-3

Check dus Hugo Boss online en waag je kans! Aan de hand van een eenvoudige applicatie kan je de gekste en meest trendy racing overalls ontwerpen. Ready? Set. Go!

page loaded