Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: 70percentpure

Door Tiany op 21.04.2011

Little Belgium is al een tijdje een blog rijker die je absoluut aan je lijstje favorieten moet toevoegen. Stephanie Duval is editor in chief van het modevakblad Label en creatief duizendpoot. 70percentpure is een verzameling van Stephanie's voorliefde voor esthetisch prachtige beelden, experimenten rond lekker eten, haar favoriete bestemming New York, inspirerende momenten & mensen uit haar leven en mind-boggling interieurs. En het houdt niet op, want dankzij haar job in de fashion bizz en haar vele omzwervingen rond de wereld heeft ze sinds kort ook nog de mooiste plaatsen die ze tot nu toe bezocht weten te verzamelen in 70% places om jouw zoektocht naar leuke & charmante eateries, hotels en koffie bars een pak eenvoudiger te maken. Not completely sure...but the lady seems to love a good Latte, toevallig ook mijn enige coffee containing liefde.

70percentpure-01 70percentpure-02

70percentpure-04 70percentpure-03

70percentpure-07

70percentpure-05 70percentpure-06

Waarom de naam 70percentpure? Het is me nog niet duidelijk, this lady is hardcore pure en haar gevoel voor stijl is eindeloos... check it out en laat je verleiden door wereldse schoonheid gezien door de ogen van Miss Duval.

page loaded