Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Renee Zellweger & Tommy Hilfiger

Door Michael op 20.04.2011

Renee-Zellweger-Tommy-Hilfiger-handtas-Belmodo.tv-3

Tommy Hilfiger lanceert voor de 5de maal een limited edition handtas ten voordele van Breast Health International. BHI is een internationale organisatie die op zoek is naar een middel tegen borstkanker. 1/3 van de opbrengst van de verkoop van deze classy hand bag gaat naar het BHI. 

Renee-Zellweger-Tommy-Hilfiger-handtas-Belmodo.tv-2

Deze keer koos de Amerikaanse designer voor Renee Zellweger als gezicht. Zellweger beweert dat ze zelf al heel wat vrienden en familie heeft gehad die geconfronteerd zijn met de verschrikkelijke ziekte. Ze voelt zich uitermate vereerd dat ze mag samenwerken met Tommy Hilfiger om een goed doel als deze te steunen. O.a. Helena Christensen, Carla Bruni & Mila Jovovich gingen Zellweger voor.

Renee-Zellweger-Tommy-Hilfiger-handtas-Belmodo.tv-1

De beige suède handtas kost € 299. Vanaf begin mei kan je ze kopen in een beperkt aantal Tommy Hilfiger Flagship stores. Wie zo lang niet wil wachten kan online zijn bestelling plaatsen.

Keep on supporting the good cause!

page loaded