Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Introducing ... WildFox Couture!!!

Door Tiany op 20.04.2011

Just so you know, er is weer een nieuw merk in town overwegewaaid uit de US of A. Cool as ice en heel erg geliefd onder een reeks Hollywood celebs (Rachel Bilson, Alessandra Ambrosio, Megan Fox en nog een resem hippe en vooral very hot chicks). WildFox Couture is all about hippe t-shirts en comfortabele knitwear in heerlijke kwaliteiten en met details en designs die het geheel extra hip en vooral very funny maar tegelijkertijd edgy maken.  

BFF Emily Faulstich en Kimberley Gordon zijn het creatieve brein achter het LA brand dat zich helemaal laat inspireren door vintage t-shirts, jeugddromen en een op en top vrouwelijke rock n' roll attitude. Voor de zoveelste keer gaat mijn wishlist in overdrive en plots zie ik 1001 mogelijke combinaties met de tops en leuke sweaters. 

wildfox-01

wildfox-02

To die for zijn ook de maxi dresses uit de White Label brand, een WildFox collectie waar nog méér belang gehecht wordt aan een luxe afwerking, think bling bling with attitude en dan begrijp je meteen wat ik bedoel.

Some of the lovely White Label styles

wildfox-03

wildfox-04 wildfox-05

leuk om te volgen is ook de WildFox blog, inspirerend en gevuld met many, many pretty pics. 

page loaded