Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot Brand: Dolfie!

Door Lies op 18.04.2011

1

Vroeger dacht ik dat het onmogelijk was, een fijn leven op platte schoenen. Maar wat blijkt? Het kan! Er zijn intussen ontelbare mogelijkheden om er nog steeds fashionable én elegant uit te zien op flatties. Een van de mogelijkheden is Dolfie, een superleuk spaans schoenmerk waarmee je echt op wolkjes loopt. 

Dolfies shoes zijn supercute en je herkent ze aan hun kleurrijke kraaltjes, zachte furry binnenkant, coole motiefjes en vele franjes.

De dolfies zijn niet alleen populair bij Belmodo.tv, want ook oa Emmanuelle Alt, de editor in chief van de Franse Vogue, is er helemaal wild van. Ze gebruikte de Dolfies niet zo lang geleden 4 keer in dezelfde Vogue shoot, nice!

3

Dolfie!

2

4

5

7

8

9

6

page loaded