Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elizabeth Hurley @ Maasmechelen Village

Door Michael op 18.04.2011

Elizabeth Hurley opende vandaag zelf haar Beach hut pop-up boetiek in Maasmechelen Village. Een zonovergoten dag vol van swim- en beachwear. Hurley straalde en hielp de klanten persoonlijk verder, gaf een heleboek tips & tricks voor de must haves voor het strand deze zomer.

De pop-up boetiek is de enige locatie in België die de collectie verkoopt. Een glamoureuze lijn van zwem- en strandkledij aan prijzen die 33% voordeliger zijn dan de originele retailprijs. Denk aan sexy bikini's, kaftans, luxueuze accessoires én een coole collectie voor kids van 2 tot 11 jaar.Elizabeth knipte officieel het lint door voor de opening. Deze Elizabeth Hurley Beach Hut is de eerste van 3 pop-up stores die geopend worden. Begin mei volgen nog Wertheim Village & Fidenza Village, allemaal van de groep Chic Outlet Shopping. 


Hurley had een drukke dag voor de boeg. 's Morgens deed ze een eerste verkoop, in de namiddag gebeurde nog een sessie. Tussendoor werden enkele Vlaamse & Nederlandse celebrities uitgenodigd voor een lunch, met o.a. ontwerper Stijn Helsen & Marlène de Wouters.


De collectie zelf is helemaal niet duur en dus bijzonder toegankelijk. De prijzen zijn gemiddeld 33% voordeliger dan de originele retailprijzen. Bikini's gaan van € 74 tot € 98, kaftans van € 38 tot € 285. 


Maasmechelen Village
Zetellaan 100
3630 Maasmechelen

open van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00
open op zaterdag & zondag van 10:00 tot 19:00

www.maasmechelenvillage.com

page loaded