Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion & Friends for Japan

Door Michael op 17.04.2011

Fashion-_-Friends-for-Japan-Belmodo.tv-3
Fashion-_-Friends-for-Japan-Belmodo.tv-1 Fashion-_-Friends-for-Japan-Belmodo.tv-2

Een onderonsje met Anna Wintour, stijladvies van Rachel Zoe of wil je een meet-and-greet met Mary-Kate & Ashley Olsen? Wel het kan maar je moet er wel je bankrekening voor aanspreken. Na de muziekindustrie is het aan de fashion industry om zijn duitje in de zak te doen voor Japan.

Het CFDA oftewel Council of Fashion Designers of America organiseert Fashion & Friends for Japan. Een online veiling waarbij je kan bieden op megatoffe dingen waar je fashion gehalte compleet de lucht in vliegt! Enkele voorbeelden wat je in de wacht kan slepen; een ontmoeting met Anna Wintour, een kijkje achter de schermen @ Tommy Hilfiger, een verblijf in het vakantiehuis van Diana von Furstenberg of een tête-à-tête met topmodel Doutzen Kroes. Of ben je liever toe aan een meeting met Gwen Stefani of ga je graag met 2 naar de Victoria's Secret fashion show. Alles kan maar je moet wel een serieus budget voorzien.

De volledige opbrengst gaat naar het Japanse Earthquake Relief Fund. Bieden doe je via de website van Charity Buzz.

page loaded