Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim Stumpf @ Galeria Inno

Door Michael op 15.04.2011

Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-7

Jonge ontwerpers steunen is iets wat Belmodo.tv met veel plezier doet. Kim Stumpf is er zo één. Stumpf focust zich vooral op tricot maar in september 2010 won zij ook de wedstrijd Mode In The City. Als winnares mocht Kim een collectie ontwerpen die in Galeria Inno shops verkocht zal worden. Big alert ... want de collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel!

Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-3 Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-4
Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-2 Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-6

Kim Stumpf's collectie kan je kopen in Galeria Inno Antwerpen Meir, Brussel Nieuwstraat, Gent, Leuven & Luik. De collectie kreeg de naam Fifth Season Collection - Into The Air. De vrouwenlijn is zeer gesofisticeerd en bedoeld om gedragen te worden in alle omstandigheden. Zowel om te gaan werken als voor een fancy cocktail party.

De wedstrijd is een organisatie van Galeria Inno samen met Flanders Fashion Institute. Hiermee willen ze beginnende ontwerpers stimuleren. Een professionele jury koos Kim Stumpf als de grote winnaar. Check het Belmodo.tv-artikel Kim Stumpf wint Mode In The City voor het volledige verslag.

Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-1 Kim-Stumpf-portret-_-Galeria-Inno-Belmodo.tv-5

www.inno.be

www.kimstumpf.com

page loaded