Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ga mee met Tiany naar de Europese C&A fashion show

Door Angelique op 14.04.2011

Belmodo.tv en Tiany vind je volgende week woensdag 20 april front row op de C&A fashion show in Düsseldorf. We zijn er samen met de internationale modepers om de wintertrends te ontdekken. We gaan er ineens ook live bloggen. Vinden wij dat leuk? Ja natuurlijk,  it's our fashion job maar we zouden het nog leuker vinden dat samen met jou te kunnen doen want we hebben last minute de laatste seats kunnen regelen.

Belmodo.tv_C_A2011_SS1 Belmodo.tv_C_A2011_SS2  C&A SS 2011 looks

Front row seats please

Heb je net zoals Belmodo.tv een heeeeeeeeeeeeeel groot hart voor mode, zin om in preview de wintertrends te ontdekken op een internationale show, waar jawel... modellen als Doutzen Kroes ooit hun carrière begonnen (ook toen waren we er al bij, dat moet ergens in 2003 geweest zijn, omg)? Believe us, deze show is echt top!

Tell us about your blog...

En wij hebben de plekken ineens geregeld voor jou! Stel ons jouw mode passie aan de hand van jouw blog voor en wie weet trek je samen met Tiany naar Düsseldorf. Oh ja het leven van een modejournalist is keihard, we vertrekken om 07:00 dus be fresh and smile want we pakken onze video crew mee ;o)

page loaded