Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fastest Fashion Show On Earth

Door Michael op 12.04.2011

The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-18 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-33
The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-27 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-20

The Fastest Fashion Show On Earth brengt snelle wagens en prachtige mode samen. Vorige week was de allereerste editie van dit car/mode event in de Brusselse Kart Expo. Een afwisseling van wanna have fashion én natuurlijk ook dream cars!

The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-35 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-29 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-22
The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-28 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-14

Wagenliefhebbers mochten zich vergapen aan exclusieve merken als Lotus, Jaguar, Lexus, Tesla, Audi, Aston Martin, Porsche, Vespa, Lamborghini, Maserati, Ferrari, BMW, Mercedes-Benz, Maybach, Bentley, Bugatti, Harley Davidson & Rolls Royce. 

The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-34 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-30
The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-26 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-25
The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-31 The-Fastest-Fashion-Show-On-Earth-Brussel-Belmodo.tv-16


Fashion lovers kregen verschillende brands voorgeschoteld als Paul & Joe, Hackett, Tommy Hilfiger, Liu Jo, M Missoni, Amen, Valentino Red, Michael Kors, Moschino, Max Mara, Michael by Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, See By Chloé, Citizens of Humanity, Moncler, Ralph Lauren, Moschino, Céline, Balmain, Matthew Williamson, Neil Barrett, Viktor & Rolf, Galliano Underwear, D&G, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Hugo Boss, Roberto Cavalli Underwear & Just Cavalli. Voor zowel mannen als vrouwen.Na de modeshow kregen we lekkere culinaire kunstjes van sterrenchefs Wout Bru van restaurant Chez Bru & David Martin van restaurant La Paix.Een heerlijke avond vol nice cars & fashion!

page loaded