Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christophe Decarnin zegt Balmain vaarwel

Door Michael op 12.04.2011

Christophe-Decarnin-verlaat-Balmain-Belmodo.tv-2 Christophe-Decarnin-verlaat-Balmain-Belmodo.tv-3

Na 5 jaar als hoofdontwerper bij Balmain, verlaat Christophe Decarnin het Franse modehuis. Wie zijn opvolger zal worden is voorlopig nog niet duidelijk maar het zou gaan om iemand die al binnen de muren van Balmain werkt. De stoelendans past binnen de huidige verhuisplannen van verschillende ontwerpers bij diverse Franse modehuizen. Denk aan Galliano en Dior maar ook Riccardo Tisci bij Givenchy, etc ... 

Christophe-Decarnin-verlaat-Balmain-Belmodo.tv-1

Decarnin was trouwens de grote afwezigheid tijdens de A/W 2011 modeshow in Parijs vorige maand. De designer zou toen zijn opgenomen geweest in het ziekenhuis omwille van zijn zwakke mentale gezondheid. De echte reden zou liggen bij de spanningen die er waren tussen Decarnin en de Balmain CEO Alain Hivelin. Beiden zouden sterk uiteenlopende visies hebben over de toekomst van Balmain.

Christophe Decarnin droeg overduidelijk zijn steentje bij tot het toenemende internationale succes van het Franse Balmain. Benieuwde hoe de Balmain toekomst er nu uit zal zien!

page loaded