Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Peak Performance brings on the summer

Door Michael op 10.04.2011

Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-5

Peak Performance brengt zijn lente- en zomercollectie 2011 met supertoffe swimwear voor de ladies. De mannen hoeven ook niet te klagen want zij krijgen sexy swim shorts om lekker te stralen.

Van sexy bikini tot de techno boardshort, Peak Performance heeft alles in zijn mars om wie van surfen houdt te verwennen. Essentiële stukken die dus niet in je zomergarderobe mogen ontbreken. Denk aan rokjes, topjes en chino pantalons. Een knappe snit, de nodige dosis fun, oog voor comfort en de speelse luchtigheid voor zowel on the beach als in the city.

Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-8 Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-7
Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-6 Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-4

Inspiratiebron is de zonovergoten Amerikaanse Westkust. California ten top dus! Een mix van zomerse kleurtjes gecombineerd met gewassen tinten, een knipoog vintage en zalige kleurnamen als vista blue, lava red, wild orchid én aruba blue. De collectie is volledig in katoen. Zomer je mag komen!

Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-3 Peak-Performance-SS2011-Belmodo.tv-1

www.peakperformance.com

page loaded