Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nathalie Vleeschouwer opent eigen shop!

Door Michael op 08.04.2011

Nathalie Vleeschouwer is het creatieve brein achter het zwangerschapsmerk Fragile. Dat label bestaat ondertussen al meer dan 20 jaar en Nathalie had zin in een nieuwe uitdaging. Daarom lanceert de ontwerpster een merk voor niet zwangere vrouwen onder haar eigen naam. Nathalie Vleeschouwer fungeert als het jongere zusje van Fragile. 


Het nieuwe merk is ultravrouwelijk, speelt met kleur en prints maar kiest ook resoluut voor kwaliteitsmaterialen. Het label staat garant voor inspirerende mode met een hoog draagcomfort. Voor de lente- en zomercollectie kan je trouwens al terecht in de splinternieuwe shop van Nathalie Vleeschouwer in Antwerpen.

Vanaf vandaag vrijdag 8 april 2011 kan je in de Kammenstraat nummer 82 in Antwerpen terecht voor het nieuwste designer label Nathalie Vleeschouwer. De shop opent op het gelijkvloers van het prachtige kantoorgebouw van Natale, het moederbedrijf achter het label. Het interieur is strak en minimalistisch. Wit en zwart voeren de toon. 

Nathalie Vleeschouwer
Kammenstraat 82
2000 Antwerpen
www.nathalievleeschouwer.be

Zin om iets nieuws te ontdekken? Absoluut ff langs gaan in de brand store van Nathalie Vleeschouwer.

page loaded