Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meeting Karl Lagerfeld in Paris

Door Michael op 08.04.2011


Belmodo.tv trok gisteren naar Parijs om er kennis te maken met niemand minder dan top designer Karl Lagerfeld. Coca-Cola Light werkte met de ontwerper samen. Resultaat zijn 3 nieuwe en exclusieve varianten van de superbekende Coca-Cola Light flesjes. De samenwerking kreeg als titel Coca-Cola Light Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld. Check ook het Belmodo.tv-artikel Karl Lagerfeld x Cola Light²Karl-Lagerfeld-Coca-Cola-Light-Parijs-Belmodo.tv-23

Boven op het dak van het Centre Pompidou in Parijs wachtte de internationale én de Belgische pers de komst af van Mister Lagerfeld. Samen met zijn 2 bodyguards en zijn butler arriveerde Karl rond middernacht. Na een handvol interviews eindigde de avond en trok Lagerfeld huiswaarts. Celebrities als Lou Doillon, Lily Cole en Haider Ackermann kwamen ook langs.


De Belgische persdelegatie bestond uit Jani Kazaltzis voor de Dagshow, Anne Poelmans voor de Vlaamse versie van Elle.be, Geoffroy voor de Franstalige versie van Elle.be, Elspeth Jenkins van Glam*It en Hilde Destoop van Flair. Hilde had trouwens een ludieke taart laten maken door de Belgische ontwerper Harald Ligtvoet. Karl was bijzonder verrast ... de taart werd trouwens mee naar huis genomen door Lagerfeld!:-)Voor deze collectie liet Karl Lagerfeld zich inspireren door 3 nieuwe Coca-Cola Light heldinnen: Bernadette, Eleanor & Irene. Zij zijn trouwens ook te zien in de nieuwe reclamespot! Het polka dot exemplaar is gebaseerd op Bernadette. Terwijl het flesje met de sterke roze strepen compleet gebaseerd is op Eleanor. Witte achtergrond met kleine simpele sterretjes verwijst naar Irene.
Vanaf zaterdag 28 mei 2011 kan je deze Coca-Cola Light Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld kopen bij Inno. Je kan de flesjes apart of samen in 1 stijlvolle collector's box aanschaffen. Vanaf juni kan je ze ook vinden bij de kappers van Kreatos én bij Kinepolis tijdens Ladies @ The Movies.

page loaded