Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Olsens take the Interwebz

Door Patricia op 08.04.2011

De Olsen twins wagen zich aan een nieuwe uitdaging deze zomer. Dat de tweeling intussen één en ander te betekenen heeft in de mode is nu wel al duidelijk. Met een kledinglijn, veel rode loper aandacht en talloze paparazzi pics die alleen al op een blog die focust op de vestimentaire escapades van Mary Kate & Ashley, gigantisch vaak bekeken worden, zijn de zusjes uitgegroeid tot heuse stijliconen. 

mary-kate-ashley-olsen-badgley-mischka-ad-hq-01

Hoog tijd dus voor een nieuwe stap in het masterplan. Met de hulp van Josh Berman, één van de stichters van Myspace, pakken de Olsens uit met Stylemint.com, een gepersonaliseerde shoppingwebsite die maandelijkse tips zal geven op basis van de persoonlijke stijl van de gebruikers. Samengevat: een e-commerce website waar op basis van persoonlijke voorkeuren items naar voor worden geschoven die de klant sneller zal kopen. 

Eerder al richtte Berman samen met actrice Kate Bosworth en haar stylist Jewelmint.com op, een site die uitgaat van hetzelfde principe, maar dan met juwelen. De leden van deze website krijgen een korte vragenlijst voorgeschoteld waarbij ze hun stijl te kennen geven, waarna Jewelmint aanraadt welke juwelen bij hen passen. De eerste collectie van de Olsens voor Stylemint zal bestaan uit een collectie T-shirts die voor $29,99 de deur uitgaan. Als je lid bent natuurlijk! Inschrijven kan nu al op Stylemint.com.

page loaded