Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gigantic Conceptstore Smets komt naar Brussel

Door Tiany op 06.04.2011

Nee, we hebben het niet over een of andere soort jenever (want dat is naar het schijnt Smeets), maar wel degelijk over hét fashion imperium van Groothertogdom Luxemburg; Smets. 

Ok, je hoort het in Keulen donderen, maar geloof ons... deze multi brand concepstore wordt zeker en vast de moeite. In een pand van maar liefst 3000 vierkante meter zal Smets vanaf het najaar een overaanbod aan merken presenteren... denk aan Miu Miu, Prada, Bottega, Gucci maar ook aan Chloé, Louboutin of aan Diesel, Essentiel en co... Het wordt een nog nooit eerder geziene interessante mix van mode en design in België en the place to be zal  in de buurt zijn van het Meiser plein in Brussel.

smets-01

page loaded