Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filles à Papa & Big Girls Don’t Cry

Door Michael op 06.04.2011

Filles-à-Papa-_-Big-Girls-Don_t-Cry-Belmodo.tv-2

Les Filles à Papa werkt samen met de meiden van Big Girls Don't Cry. Die laatste is een crew girls uit Luik die gebeten zijn door de microbe voor fotografie, schetsen en schilderen. Via hun kunst willen ze vooral herinneringen wakker maken, zorgen voor een schaterlach of een traantje. Deze meiden hebben gewoon veel te zeggen in de zogenaamde Guys World

Filles-à-Papa-_-Big-Girls-Don_t-Cry-Belmodo.tv-1

Sommige van de meisjes van Big Girls Don't Cry hebben al model geweest of fotograaf gespeeld voor Filles à Papa. Vanuit die innige vriendschapsband groeit er nu dus een artistieke samenwerking. Een limited edition van 5 t-shirts zijn ontworpen. Die weerspiegelen de crew, hun spirit, hun opwinding en hun verbondenheid.

Filles-à-Papa-_-Big-Girls-Don_t-Cry-Belmodo.tv-3

De limited edition t-shirts zullen exclusief verkocht worden bij Glorybox in Brussel of online bij Les Filles à Papa of de e-shop Vendredi Chic.

page loaded