Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vans collabs

Door Michael op 03.04.2011

Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-1 Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-2

Sneaker brand Vans heeft 2 grote collabs aan te kondigen. Allereerst heeft Vans een unieke sneakerlijn ontworpen voor meisjes. Dit in samenwerking met de Amerikaanse zangeres Santi White aka Santigold. Santigold heeft niet alleen een unieke sound maar ook een ongelooflijk gevoel voor fashion. Resultaat is een zwarte sneaker met gouden accenten en juwelen. De Vans x Santigold Tosha Hi is stoer maar super vrouwelijk.

Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-8
Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-7 Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-6

Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-5
Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-4 Vans-collabs-Santigold-A.P.C.-Belmodo.tv-3

Maar Vans verlegt zijn grenzen nog meer. Prachtige sneakers in beige, wit en blauw zijn het resultaat van een collab met het Franse kledingmerk A.P.C. Minimalistische sneakers voor hem én haar. Simpele kleuren, eenvoudige lijnen in een klassieke sneaker. Online te koop of in de A.P.C. winkel, Lombardenvest 12, 2000 Antwerpen. De A.P.C. sneakers kosten € 70.

www.vans.eu

page loaded