Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nike ??? Liberty of London

Door Tiany op 03.04.2011

Sneaker freaks doen een vreugde dansje en ook al ben ik niet regelmatig te signaleren op het comfortabele schoeisel, kan ik niet wachten tot ik de nieuwe Nike's by Liberty te pakken krijg... Voor de 3de samenwerking tussen sportgigant Nike en ongetwijfeld de mooiste winkel ter wereld Liberty of London werden zowel de mid & low Blazer, de Dunk Hi en de Air Force 1 bewerkt met de pretty looking en befaamde bloemenprintjes van Liberty. De collectie is sinds 1 april exclusief te verkrijgen bij Liberty of online hier.  

Nike_liberty_of_london-03 Nike_liberty_of_london-04

Nike_liberty_of_london-01 Nike_liberty_of_london-02

Nog meer wish list sneaker material? Check de Adidas by Jeremy Scott

page loaded