Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diplomacy through Fashion

Door Michael op 03.04.2011


Dr. Michelle Loewinger is de echtgenote van de Amerikaanse Ambassadeur in België Howard Gutman. Gebeten door de modemicrobe zette ze een fashion event op poten Diplomacy Through Fashion. Vorig jaar organiseerde ze al een defilé op de Amerikaanse ambassade met Joanne Van den Avenne. Deze keer doet ze het nog beter en brengt ze de Belgische ontwerpster Anna Heylen én de Amerikaanse designer Michelle 'Milly'  Smith samen.

Het event ontstond vanuit het idee dat mode een onderdeel kan zijn van diplomatie. Fashion kan zowel culturele als commerciële banden tussen de V.S. & België versterken. De komende maanden zal Dr. Michelle Loewinger nog andere modeshows organiseren. Met de bedoeling om talentvolle & relatief onbekende ontwerpers aan elkaar te koppelen.

Belmodo.tv zat op de eerste rij en brengt je de prachtige silhouetten van Milly & de mooie creaties van Anna Heylen. Prinses Clairebaande zich een weg doorheen de pers, maar kon overduidelijk genieten van het defilé.

Michelle Smith 'Milly' - Verenigde Staten


  
  


Anna Heylen - Belgiëv42


Voilà, Belmodo.tv is helemaal klaar voor de volgende modeshow! Hoe meer nieuw talent we leren kennen ... hoe beter natuurlijk. We love fashion!

page loaded