Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomerjuwelen by Karin Nuñez De Fleurquin

Door Michael op 02.04.2011

Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-16
Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-13 Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-12

Hoe schattig zijn deze juweeltjes? Perfecto om deze zomer je outfit mee af te werken. Karin Nuñez De Fleurquin doet het in haar lente- en zomercollectie 2011 allemaal rond brillen, wimpers, bellenblazers & prachtige armbanden. Crazy, lekker fris én guitige kleurtjes. Top!

Karin is half Belgisch en half Peruviaans. Ze studeerde in 2001 af aan de Antwerpse Academie en lanceert nu elk seizoen een nieuwe juwelencollectie. Haar ontwerpen zijn eigentijds, humoristisch en héél vrouwelijk. Naast haar eigen collecties ontwerpt ze ook juwelen voor bekende modeontwerpers als Dries Van Noten.

Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-14
Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-11 Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-5

Tijdens een reis naar Peru afgelopen zomer, leerde ze van de Indianen hoe ze eenvoudige armbandjes in natuurlijke materialen op een typische manier kan knopen. Die methode heeft ze meegebracht en toegepast in haar nieuwe collectie. Zo gebruikt ze die techniek nu om dubbele armbanden te maken in veelzijdig geslepen grijze agaat, geknoopt met een felroze fluodraad. Prachtig!

Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-10 Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-15

Met de Eye Glass Holder komt de juwelenontwerpster tegemoet aan het dilemma "Wat doe je met je zonnebril, als je hem buiten in de zon nodig hebt, maar hem altijd moet afzetten als je ergens binnenstapt of in de schaduw loopt?" Een mooie broche waardoor je jouw zonnebril overal op een handige en mooie manier kan meenemen. 

Brillen zijn overvloedig aanwezig in de zomercollectie. Net als kisses, wimpers en bellenblazers. Speels, prachtig en vrouwelijk. Ideaal om cadeau te doen maar nog beter om zelf te dragen!

Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-9
Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-6 Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-7
Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-8

Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-4
Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-3 Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-2 Zomerjuwelen-by-Karin-Nuñez-De-Fleurquin-Belmodo.tv-1

Wil je meer informatie over Karin Nuñez De Fleurquin? Surf dan naar www.karinnunezdefleurquin.com

Check hier het Belmodo.tv-artikel over de store van Karin Nuñez De Fleurquin.

page loaded