Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Outlet call to action

Door Angelique op 02.04.2011

Als je niet weet wat gedaan vandaag dan hebben we een supershoptip voor je! Kom naar Flair Fashion Outlet. 

Kom shoppen aan de zotste prijzen tot je erbij neervalt! Uiteraard zijn we ook aanwezig. Opgepast want we hebben onze camera bij en we shooten de hele dag lovely ladies en gaan live bloggen! Dus haal je meest fashionable outlet outfit boven en ontmoet ons ter plekke! 

Je vindt ons op de stand van Veritas, waar je accessoires kan scoren aan abnormale prijzen. Dankzij Veritas kan je ook mee doen aan onze wedstrijd 'Win een styling met Tiany' nog eens eentje voor de echte In the closet fans ;o)

Tot straks!

Flair Fashion Outlet
10:00 tot 17:00
Brussels Expo, hall 10 Heizel

Herbekijk hier In the closet

page loaded