Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

KunstSuperette zoekt creatievelingen

Door Michael op 02.04.2011

KunstSuperette-oproep-ontwerpers-1112-juni-2011-Belmodo.tv-1

Op zaterdag 11 juni 2011 & zondag 12 juni 2011 kan je naar de 5de editie van de KunstSuperette in Gent. Place to be is het Sint-Baafsplein. Voor de feesteditie is de KunstSuperette nu druk bezig met creatievelingen zoeken. Ontwerp jij unieke, vernieuwende en straffe producten? Zoek je een goeie manier om je gimmick, straat- of theateract aan de man/vrouw te brengen? Misschien is het tijd om die prototypes van de zolder te halen?

Kunstsuperette-zoekt-creatievelingen-Belmodo.tv-

Mail dan als de bliksem naar  [email protected] voor vrijdag 15 april 2011. Stuur minimum 5 foto's van je werk op, samen met een motivatie en een korte voorstelling van jezelf. Via de gewone post kan je ook toesturen: KunstSuperette, Londenstraat 22, 9000 Gent. 

40 winnaars worden door een jury geselecteerd én krijgen een standplaats op het mooiste plein van Gent. 

Check de KunstSuperette op Facebook!

page loaded