Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M presenteert de Fashion Against Aids collectie

Door Michael op 02.04.2011


H&M presenteert zijn Fashion Against Aids collectie. Een collectie die bol staat van de zomerkleurtjes met bright peach colours & opvallende zachte groene kleuren. Deze unisex collectie bestaat uit jumpsuits, t-shirts, regen jassen of tanktops en shorts. Je kan de collectiestukken dragen en combineren met wat je wil. De collectie is vrij sportief maar door de kleuren en de verschillende slogans krijg je een leuke street look. Het is de 4de editie ondertussen al.


"Ik vind het heel toepasselijk dat deze collectie een androgyne stijl heeft omdat de ziekte zowel mannen als vrouwen treft. Het is een universele kwestie en iets wat ons allemaal aangaat. Het is een ziekte die vermeden kan worden en daarom is het des te triester als je bedenkt dat we ons uit pure onwetendheid blootstellen aan het gevaar op besmetting". - Selma Blair - 


Voor de nieuwe collectie krijgt Fashion Against Aids de steun van heel wat internationale sterren uit de muziek- en filmwereld. De artiesten ondersteunen het initiatief en zullen proberen om de boodschap van veilige seks en hiv/aidspreventie onder jongeren wereldwijd te verspreiden. Selma Blair, Penn Badgley, Keri Hilson, Sky Ferreira, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez en The Misshapes zijn enkele celebs die de actie steunen. 


De Fashion Against Aids collectie zal te verkrijgen zijn vanaf dinsdag 26 april 2011 in geselecteerde H&M shops op de Divided afdelingen. 25% van de opbrengst gaat naar Designers Against Aids.

Voor meer informatie surf naar www.designersagainstaids.com & www.hm.com

page loaded