Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Customisez Moi zoekt kandidaten!

Door Michael op 01.04.2011

Customisez-Moi-5de-editie-zoekt-kandidaten-Belmodo.tv-1

Customisez Moi is ondertussen toe aan zijn 5de editie. Voor die editie zijn de organisatoren nog op zoek naar de perfecte kandidaten! Bruis jij van de creativiteit? Ben je gepassioneerd door mode, couture en styling? Klinken de woorden recycle, up-cycle fashionable in de oren? Dan ben jij diegene die zij zoeken.

De winnaar mag aan een aantal internationale acties van Modo Brussels deelnemen. Samen met 2 andere finalisten zal je ook verkocht worden in de überhippe Antwerpse boetiek RA.

Wat moet je doen? Inschrijven kan tot vrijdag 30 september 2011 via www.customisezmoi.com Motiveer je deelname en laad 10 foto's op van jouw gecustomiseerde ontwerpen. Na een online preselectie op basis van 10 ontwerpen zullen de geselecteerde kandidaten in november hun ontwerpen tonen op de catwalk. Een professionele jury kiest de uiteindelijke winnaar. Die jury bestaat uit ontwerper Anthony Vaccarello, ontwerper Jean-Paul Lespagnard, Hoofddesigner van Leather Goods & Accessories bij Céline Johnny Coca, fashion editor Benoit Bethume, Le Soir journaliste Julie Huon, modejournaliste Veerle Windels, Weekend Le Vif journaliste Anne-Françoise Moyson, RA eigenaar Romain Brau, Knack Weekend journaliste Elke Lahousse, La Libre Essentielle journaliste Marie Hocepied, Elle Belgique hoofdredactrice Béa Ercolini & Modo Brussels Didier Vervaeren.

Customisez Moi is een concept van vintagelover Bernard Gavilan. In zijn vintagewinkels komt hij vaak mensen tegen die borrelen van de goeie ideeën om een inspirerend silhouet te creëren maar die niet noodzakelijk een modeopleiding gevolgd hebben. Dus waarom geen wedstrijd organiseren om al dat talent te stimuleren.

Creative people GO!

page loaded