Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swatch in de Belmodo.tv kleuren

Door Tiany op 31.03.2011

Het lijkt wel of Swatch de nieuwe collectie New Gent Coloured speciaal voor Belmodo.tv heeft ontworpen. Nog niet, maar dat is wel een topidee vinden we zelf. Bij deze doen we een warme oproep aan Swatch om misschien samen de Belmodo.tv Happy Rainbow Gent te ontwerpen. Ideaal als happy timer om de druilerige dagen in het najaar met de smile door te komen... Jij zou die toch ook dragen? ;o)

Swatch_newGentColoured_Belmodo.tv1

Maar we keren even terug naar de zomer die we hier nog moeten krijgen. Het is redelijk duidelijk dat we op dit moment echt helemaal ondersteboven zijn van de New Gent Coloured collectie. Wat een topkleuren. Hoe feller, hoe liever we het hebben. Swatch laat ons deze zomer extra knallen en daar worden we instant gelukkig van.

Swatch_newGentColoured_Belmodo.tv2

De collectie bestaat uit de rubberen alom bekende, zeer comfortabele Gent horloge maar deze keer te verkrijgen in fel roze, oranje, groen, blauw en turkoois. Je hebt een New Gent Coloured al om je arm vanaf € 50. Dat is echt niet duur en wees gerust de Swatch 'Gent' is een blijver, een klassieker als het ware. Wat ons betreft een basic die je moet hebben en dus een zeer goede accessoire investering.

Meer info en verkooppunten vind je via swatch.com

page loaded