Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot new brand: Nakkna

Door Michael op 31.03.2011

Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-1 Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-4

Scandinavisch mode is al jaren een fashion scène om goed in de gaten te houden. Zo ook met de upcoming Zweedse fashion labels. Nakkna is er zo 1'tje. Ontsproten in Stockholm in 2003 uit de inspiratie & het brein van Claes Berkes & Camilla Sundin. 

Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-5 Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-7
Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-3 Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-6

Nakkna staat garant voor avant-gardistische designs maar met een hoge draagbaarheidsfactor. Het merk startte in 2004 met hun eerste lente- en zomercollectie onder de naam AfricanDeathMetalCircus. De collectie werd toen omschreven als een dialoog tussen zachte en gedrapeerde effecten met harde scherpe vormen. Het label mocht al verschillende awards in ontvangst nemen, waaronderde Elle Magazine Best Newcomer Award. 

Maak kennis met Nakkna!

www.nakkna.com

Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-8 Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-9
Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-10 Nakkna-Hot-New-Brand-Belmodo.tv-11

Nakkna is vanaf deze herfst te koop in Gent bij Maaike Kleedt.

page loaded