Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Chelsea Girl comeback

Door Michael op 30.03.2011

Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-1 Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-12 Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-11

River Island zorgt voor de comeback van Chelsea Girl in de vorm van een capsule collectie. Chelsea Girl was een high street favo in de jaren '60, '70 & '80. In 1988 groeide het uit tot het huidige brand River Island.

De capsule collectie heeft een sterke retro uitstraling met een moderne twist. Denk aan betaalbare minirokjes en -shortjes, korte t-shirts tot broeken met olifantenpijpen en maxi dresses. Bloemenprints en geometrische opdrukken, luchtige stoffen en levendige kleuren zorgen voor de typische bohemian style van Chelsea Girl.

Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-3
Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-2 Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-14

Lucy Moller is de ontwerpster van al dit moois. Moller studeerde aan de National College of Art & Design. Ze kwam bij het team nadat ze in 2006 een stageplaats bij River Island won. Voor de capsule collectie haalde ze inspiratie uit originele stukken uit de River Island archieven.

Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-4
Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-5 Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-7
Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-6 Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-10 Chelsea-Girl-Comeback-River-Island-Belmodo.tv-8

Chelsea Girl is goedkoper dan River Island en richt zich tot een jonger publiek. Chelsea Girl is gewoon het jongere zusje van River Island. De collectie kan je vanaf nu kopen in de River Island store in Antwerpen.

Check ook het Belmodo.tv-artikel River Island presents its summer vision 2011.

page loaded