Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ruil je lege fles douchegel voor een volle!

Door Michael op 29.03.2011

The-Body-Shop-inruilactie-Earth-Day-showergel-Belmodo.tv-2

Donderdag 31 maart 2011 kan je in elke store van The Body Shop in België terecht om een lege fles douchegel om te ruilen voor een gratis fles Earth Lovers shower gel! Het maakt niet uit van welk merk jouw oude flacon is. Op die manier wil The Body Shop zijn steentje bijdragen tot het milieu en wil het zijn nieuwste product aan de wereld voorstellen. De Earth Lovers lijn bestaat uit 7 douchegels die 100% biologisch afbreekbaar zijn én verpakt zijn in een fles van 100% gerecycleerd plastic.

The-Body-Shop-inruilactie-Earth-Day-showergel-Belmodo.tv-1

Van de lege flessen die worden ingezameld zal een awareness kunstwerk worden gemaakt door Daniel de Jong. De onthulling hiervan is voorzien op Earth Day op vrijdag 22 april 2011.

Earth Lovers douchegels bevatten geen sulfaten, parabenen en kleurstoffen. Je kan ze kopen met verschillende geurtjes gaande van Lemon & Thyme, Watermelon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Apricot & Basil of Mint & Cucumber, Fig & Rosemary en een geurloze versie. 1 flacon kost € 6.

www.thebodyshop.be

page loaded