Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Moncler doet het ook in België

Door Tiany op 29.03.2011

België schijnt de laatste tijd in de lift te zitten, want zowat alle major brands beginnen zich in ons klein landje te vestigen. De komst van de Amerikaanse keten Forever 21 wordt verwacht in het voorjaar van 2011 zowel in Antwerpen als Brussel. 

media_xl_3856707

Vorige week werden we bijna hysterisch met het nieuws over de opening van de allereerste Belgische  Marc by Marc Jacobs store (Bookmarc shop inbegrepen) en ook Abercrombie & Fitch opent zijn deuren dit najaar... Fantastisch veel fashion news en more to come, want nu blijkt ook Moncler zijn zinnen gezet te hebben op een Belgische boetiek. De details zijn nog niet helemaal gekend, maar we kunnen alvast verklappen dat de store open zal gaan in de Schuttershofstraat in Antwerpen... keep you posted en in the meantime kan je nog even genieten van de Moncler Flashmob die ze onlangs nog gaven in Penn station New York.

page loaded