Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Coco Rocha

Door Michael op 29.03.2011

Coco-Rocha-Blog-To-Watch-Website-Belmodo.tv-1

Voortaan hoef je je niet meer suf te zoeken naar materiaal van topmodel Coco Rocha. Coco start namelijk met haar eigen blog/site en die bevat alles, maar dan ook alles wat ze al gedaan heeft in haar modellencarrière. 

www.cocorocha.com

Coco-Rocha-Blog-To-Watch-Website-Belmodo.tv-2

No more Wikipedia dus maar de Coco Rocha site. De site/blog zit boordevol archiefmateriaal van fotoshoots, events, video's & editorials. Coco omschrijft het zelf als 7 jaar, 72 covers, 305 modeshows. Het topmodel heeft duidelijk niet stilgezeten. Duizenden foto's verzamelde ze en vanaf nu perfect en handig te bekijken. Naast een gigantisch archief zal Coco ook haar komende avonturen delen in het blog gedeelte. 

Coco-Rocha-Blog-To-Watch-Website-Belmodo.tv-4 Coco-Rocha-Blog-To-Watch-Website-Belmodo.tv-5 Coco-Rocha-Blog-To-Watch-Website-Belmodo.tv-3

Je kon Coco al volgen via haar Tumblr account en om alles makkelijker te maken zal je voortaan op de nieuwe website/archief/blog alles samen vinden van Twitter, Tumblr tot alles waar de schoonheid mee bezig is. Tune in & enjoy!

page loaded