Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Luxury jewels in Brussel

Door Michael op 26.03.2011

Celebrities durven wel eens pronken met de knapste juwelen op de rode loper. Vraag je je af waar je die in godsnaam bij ons kan kopen? Wel dan is Shania Jewels het adres. Ok, de naam doet je meteen denken aan een bepaalde familie in Brasschaat maar daar heeft het niets mee te maken. Shania spreek je trouwens uit als shaniiiiiiiiiiiia. Met de klemtoon op de 'i'! Vorige week ging Belmodo.tv een kijkje nemen naar de mooiste ontwerpen van Shania aka haute joaillerie.


Shania is sinds oktober 2010 gevestigd in een prachtig art-decogebouw aan de Louizalaan in Brussel. Het assortiment bestaat uit top juwelen. Ok niet echt duur, maar waanzinnig duur! We spreken dan ook in termen van duizenden euro's. Wel met de beste en meest exclusieve materialen als parels, goud en leder. De juwelen verenigen schoonheid en creativiteit. De eigenares is gefascineerd door edele materialen en vooral door de pracht van parels. Volgens haar onderscheidt een parel zich van andere edelstenen want het heeft een unieke glans en uitstraling. Zonder een intense schittering.


De beste ambachtslieden maken de prachtigste juwelen uit uitzonderlijke materialen. Naast de Brusselse vestiging kan je de juwelen ook bewonderen in het Ritz Hotelin Parijs. Op verzoek maakt het juwelenhuis trouwens unieke en gepersonaliseerde juwelen. Je wordt in een privésalon ontvangen, mag jouw stenen uitkiezen en jouw wensen vertellen. Pure haute couture maar dan met juwelen!Allicht niet voor je portemonnee maar een mens mag toch al eens wegdromen? Niet grin

Shania Jewels
Louizalaan 11
1060 Brussel

page loaded