Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

An Uterqüe summer ‘11

Door Michael op 25.03.2011

Uterque-SS2011-Belmodo.tv-1 Uterque-SS2011-Belmodo.tv-3
Uterque-SS2011-Belmodo.tv-2 Uterque-SS2011-Belmodo.tv-4

Met een knallende & bruisende zomer in het vooruitzicht kan de nieuwste lente- en zomercollectie 2011 van Uterqüe niet ontbreken. Alle must haves van het seizoen kan je hier scoren. Uterqüe staat gelijk aan elegantie en goede smaak. Met nadruk op exclusieve kledingsstukken, kwaliteitsvol leder, vernieuwende ontwerpen en een uiterst fijne afwerking. 4 belangrijke thema's voor komende zomer; Flashback, Kashmir, Rothko & Imperatrice.

Uterque-SS2011-Belmodo.tv-5 Uterque-SS2011-Belmodo.tv-6
Uterque-SS2011-Belmodo.tv-7 Uterque-SS2011-Belmodo.tv-8

Met Flashback trekt Uterqüe terug naar de seventies. Patchwork stoffen met kant, kleuren geïnspireerd op het behangpapier van David Hick. Kleding met hoge tailles in Jacquard en zijden blouses. Voor de accessoires mag je rekenen op grote lederen handtassen en rijkelijk versierde clutches.

India komt terug in het thema Kashmir. Safraan- en paprikakleuren worden gecombineerd met wit & diepblauw. Voel Oosterse stoffen. Rothko is volledig geïnspireerd op de schilder Mark Rothko. Denk blauwe ondertonen in combinatie met olijfgroen en geel. Imperatrice weerspiegelt de esthetiek van Marie-Antoinette met kleuren van sorbet, aardbei en lima.

Noteer alvast al jouw favorieten stukken voor het seizoen van Uterqüe!

page loaded