Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

alice-gazouille F/W 2011 preview & party

Door Angelique op 25.03.2011

Meer van dit soort modefeestjes, boven café Walvis in de Dansaertstraat.... Ja hallooooooooo, dan weet je wel meteen dat het echt fashion time is :o) Het superjonge label alice-gazouille introduceerde op een wel erg originele manier haar eerste collectie t-shirts én gaf meteen ook al een preview voor komende winter. En het belooft meer dan de moeite. 

AliceGazouilleBelmodo.tv4

De collectie werd voorgesteld aan de hand van een private apartement party in de hipste buurt van het land inclusief baby shower, nice food, lots of drinks and good good music vibes.

AliceGazouilleBelmodo.tv7 AliceGazouilleBelmodo.tv6
AliceGazouilleBelmodo.tv5 AliceGazouilleBelmodo.tv9

Wat ons betreft is alice-gazouille een staaltje frisse, ongecompliceerde mode voor de lucky ladies. Anno winter 2011-2012 zijn de allitererende t-shirts gereduceerd maar aangevuld met een mooie basic collectie. Lichte tricot truitjes, hemden, singletjes, sjaaltjes voorlopig alleen voor haar. Gewoonweg mooi, betaalbaar én op-en-top Belgisch van de hand en de brains van de sympathieke Tamara De Mey en haar beste vriend Thijs Brondeel. 

Alice-Gazouille-Tamara-_-Thijs-Belmodo.tv  
Thijs en Tamara, twee beste vrienden uit Gent zijn alice-gazouille.

AliceGazouilleBelmodo.tv1
De foto's van de nieuwe campagne zijn van fotograaf Koen Keppens met assistentie van upcoming talent uit Gent Mous Lamrabat. Ze zijn super!

AliceGazouilleBelmodo.tv3 AliceGazouilleBelmodo.tv2

Denk aan de sfeer van Sophia Coppola's Marie Antoinette, steek het in een modern jasje en voilà, de perfecte 'alice neuriet' er zalig op los. Wat een fantastische inspiratie! Wij zijn grote fan, niet alleen van de collectie maar ook van de vibes van Tamara en Thijs, knap werk! 

page loaded