Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maison Anna Heylen update

Door Michael op 24.03.2011

Anna-Heylen-SS2011-fashion-update-Belmodo.tv-1 Anna-Heylen-SS2011-fashion-update-Belmodo.tv-2

Maison Anna Heylen is klaar voor een adembenemende zomer! De lente- en zomercollectie 2011 is compleet geïnspireerd op prachtige lijnen en übervrouwelijke grafische vormen. Denk aan gedrapeerde jurken in zijde, tricot, kanten gilets, handgemaakte pullovers, lederen jurken en katoenen jurken. Hoofdkleuren zijn beige, grijs, wit, roze, lichtblauw en zwart. 

Anna-Heylen-SS2011-fashion-update-Belmodo.tv-3 Anna-Heylen-SS2011-fashion-update-Belmodo.tv-4

Nog meer fashion update rond Maison Anna Heylen want naast de winkel in Antwerpen, kan je vanaf nu ook richting Brussel. Ter hoogte van de Zavel in de Lebeaustraat kan je voortaan de 2de Maison Anna Heylen boetiek & het atelier vinden.

Maison Anna Heylen
Lebeaustraat 37
1000 Brussel

page loaded