Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Luc Duchêne van dichtbij

Door Michael op 23.03.2011


Chine lovers weten het al langer ... Chine verdween als naam en veranderde in Luc Duchêne. Belmodo.tv trok vorige week naar Brussel voor een party om er de nieuwe koers van het merk te vieren. Naast een prachtige store, checkte ik uitgebreid de lente- en zomercollectie 2011. Ik kreeg ook een voorsmaakje van de herfst- en wintercollectie 2011-2012

Ook al wijzigde de naam Tim Van Steenbergen tekent nog altijd de prachtig lijn mee uit.

Luc Duchêne strikte trouwens Elettra Rosselini - Wiedemann, de dochter van Isabella Rosselini, voor de reclamecampagne van komende zomer. Elettra sierde al eerder de reclamecampagnes van o.a. Abercrombie & Fitch, Ferragamo en Lancôme.       


Belmodo.tv kreeg ook een voorsmaakje van de herfst- en wintercollectie 2011-2012.
Luc Duchêne stores

Louizalaan 82- 84
1050 Brussel

Lombardenvest 37
2000 Antwerpen

Check ook zeker de making of video van de fotoshoot van Luc Duchêne met Elettra Rosselini.

page loaded