Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michael Kors start met juwelenlijn

Door Michael op 22.03.2011

Michael-Kors-juwelenlijn-Belmodo.tv-2

De Amerikaanse designer Michael Kors zal een nieuwe juwelenlijn ontwerpen voor Fossil. Beiden werkten trouwens al samen in 2004 voor een lijn met horloges. De nieuwe collectie wordt gelanceerd in het najaar en bevat o.a. ringen, kettingen en armbanden en oorbellen.

Michael-Kors-juwelenlijn-Belmodo.tv-1

Kors ziet het als een echte uitdaging want volgens hem maken accessoires een outfit helemaal af. Met de nieuwe sieradenlijn kan hij de Michael Kors visie tot in de details compleet maken en een total look creëren.

De sieraden zullen worden verkocht in een aantal Europese winkels. 

www.michaelkors.com

page loaded