Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot op de catwalks: oe baby blue!

Door Lies op 21.03.2011

De modeweken in New York, London, Milaan en Parijs gaven ons reeds een blik op de trends voor de komende winter, ook al moeten we (gelukkig) eerst de klok nog op het zomeruur zetten.  Als trouwe volger van alle fashion weeks is mij iets opgevallen: een heerlijk baby blue. Vele ontwerpers sluiten het prachtige hemelsblauw terug in hun armen en dat blaast een frisse wind door de Fall/Winter 2011 collecties. Soms is dat blauw prominent aanwezig, bij anderen gaat het om een subtiele toets, but it's out there...en wij smaken het!

De gezusters Olson brachten met The Row bv. een prachtig blauw bontjasje (let's hope it's fake), Balmain gaat voor een head to toe baby blue outfit en Julian Louie kiest voor een subtiel baby blauw ritsje.

Ook andere blauwtinten scoren, zoals bij Diane Von Furstenberg en Reed Krakoff. Setten, die trend! 

balmain_blue
Balmain

derek_lam_blue
Derek Lam

phil.
philosophy

julian_louie-blues
Julian Louie

the_row_blue
The Row

dvf_blue
Diane Von Furstenberg

reed_krakoff
Reed Krakoff

page loaded