Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coco Mademoiselle: de kortfilm!

Door Michael op 22.03.2011

Keira-Knightley-Chanel-Coco-Mademoiselle-Belmodo.tv-1
Keira-Knightley-Chanel-Coco-Mademoiselle-Belmodo.tv-2 Keira-Knightley-Chanel-Coco-Mademoiselle-Belmodo.tv-3

Chanel lanceert de kortfilm Coco Mademoiselle met in de hoofdrol actrice Keira Knightley. Vorige week kon je alvast de teaser bekijken op Belmodo.tv. Nu is de volledige kortfilm internationaal bekend gemaakt. Keira debuteerde al eerder in Chanel short movies.

In de kortfilm zie je hoe Keira de Parijse straten onveilig maakt in een chic, beige motorpak ontworpen voor haar door Karl Lagerfeld. De lichtstad komt perfect in beeld met overbekende plekken als Place Vendome en de Place de la Concorde. Regisseur van dienst is Joe Wright. Knightley & Wright werkten al eerder samen op de set van de film Pride & Prejudice & Atonement.

Keira-Knightley-Chanel-Coco-Mademoiselle-Belmodo.tv-4 Keira-Knightley-Chanel-Coco-Mademoiselle-Belmodo.tv-5

De muziek van de film is het wereldbekende nummer It's a Man's, Man's, Man's World van James Brown. Deze versie werd ingezongen door Joss Stone. De printversie van de reclamecampagne met Keira Knightley had Mario Testino als fotograaf achter de lens. 

Enjoy Keira Knightley in de huid van Coco Mademoiselle!

page loaded