Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Tales of Endearment

Door Tiany op 21.03.2011

De Belgische Natalie Joos emigreerde naar New York waar ze haar talenten als casting agente binnen de wondere wereld van fashion uitoefent. Naast haar boeiende job en haar geweldig gevoel voor stijl (she's all over the streetstyle blogs), blogt ze ook nog over haar grote liefde voor vintage... een verslaving die ze te danken heeft aan haar grootmoeder. Haar vintage avonturen met de meest waanzinnige vintage liefhebbers, it-girls, model friends en inspirerende modemensen kan je volgen op  www.talesofendearment.blogspot.com, ook meteen een grote bron van informatie voor vintage afficionados. Wereldwijd bezoekt ze de beste vintage shops, waardoor je meteen adressen kan verzamelen van de places to be. Ook in ons klein Belgiëlandje heeft Natalie de nodige vintage parels ontdekt en bezocht met opkomend modellentalent, de mooi pics van haar vondsten heeft ze voor onze pretty eyes verzameld op haar blog.

nathalie-joos-01 nathalie-joos-02

nathalie-joos-05

Ohh en ter info; volgens Natalie is New York the place to be om vintage te shoppen, maar goede deals score je volgens nog steeds het best via het e-bay, etsy en co... start to surf dus!

Op stap met pretty model friends

nathalie-joos-03

nathalie-joos-06

nathalie-joos-04

pics taken from  www.talesofendearment.blogspot.com

page loaded