Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Klassiekers in een fris jasje

Door Michael op 20.03.2011

Clarks-Originals-_-Laura-Ashley-Belmodo.tv-1 Clarks-Originals-_-Laura-Ashley-Belmodo.tv-2

Het hoeft niet altijd flitsend te zijn. Mooi, vrouwelijk en speels kan ook. Deze schoenen zijn klassiekers van Clarks Originals. Na een samenwerking vorig jaar met Liberty, gaan ze dit jaar in zee met Laura Ashley. Die mocht een frisse nieuwe zomerlook geven aan de Desert Boot. 

Laura Ashley staat gelijk aan home furniture & womens fashion. Eerder klassiek en al jaren in de running. Ashley ontwierp een zachte bloemenprint in oud-roze & navy kleuren. Ideaal om deze zomer aan te trekken en enkele festivalweides onveilig te maken. Combineer met nude tones of zachte pastelkleuren. 

De Desert Boots van Clarks Originals zijn ontworpen voor mannen in het leger. De kostprijs is €124,95. Verkrijgbaar via www.clarks.eu of in de Clarks Shop op de Meir 18, 2000 Antwerpen. Belmodo.tv heeft alvast zin in een stevig festivalseizoen!

page loaded