Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pamela Love x Topshop

Door Patricia op 19.03.2011

Juweelontwerpster extraordinaire & allround cool girl Pamela Love heeft in haar relatief korte carrière al heel wat moois op de markt gebracht. Ik denk in het bijzonder aan de claw bracelet, die al geruime tijd op mijn wishlist te vinden is maar -slik- net iets te duur is op dit moment. 

watchclaw
Jak & Jil

Goed nieuws, want Pamela Love is de eerste Amerikaanse designer die zal samenwerken met Topshop, aan een kleine collectie die naar verluidt in mei in de winkels zal liggen. Hopelijk krijgen ook Ra 13 & Hunting en Collecting deel van de koek, want ik zal dan al niet meer in Londen zijn om in de rij te gaan staan in Oxford Street. To be continued...

selby1
The Selby

page loaded