Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Engrave it on my heart

Door Michael op 17.03.2011

Wouters-_-Hendrix-Gold-Engrave-it-Belmodo.tv-1 Wouters-_-Hendrix-Gold-Engrave-it-Belmodo.tv-2

Juwelenmerk Wouters & Hendrix geeft nu de mogelijkheid om een naam, datum of andere personal things die je dierbaar zijn helemaal in je juweel te laten graveren. Een armband of halsketting worden op die manier compleet uniek én op je lijf geschreven. Je draagt als het ware de naam van je lover constant op je huid. Hoe romantisch is dat?

Wouters-_-Hendrix-Gold-Engrave-it-Belmodo.tv-3
Wouters-_-Hendrix-Gold-Engrave-it-Belmodo.tv-4 Wouters-_-Hendrix-Gold-Engrave-it-Belmodo.tv-5

Verwacht je evenwel niet aan de klassieke gravering van een armbandje. Nope, want de ontwerpen zijn elegant, vrouwelijk, eigentijds en vooral vrolijk. Elk juweel krijgt een leuke pluim, schattig hartje of prachtig steentje met zich mee. Alles in geel goud en volledig artisanaal gemaakt. 

Verkrijgbaar bij Wouters & Hendrix in Brussel & Antwerpen.

www.wouters-hendrix.com

Ontdek hier de S/S2011 van Wouters & Hendrix.

page loaded