Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Conscious Collection from H&M

Door Michael op 17.03.2011H&M stelt zijn nieuwste lijn voor de Conscious Collection. Een collectie waarbij duurzaamheid het codewoord is. De Conscious Collection is er eentje voor zowel vrouwen als mannen, maar ook voor kinderen. Er wordt gebruik gemaakt van organisch katoen, Tencel en gerecycleerd polyester. H&M ging voor wit als belangrijkste kleur voor de lente & zomer.


Een minimalistische look dat wordt gecombineerd met romantische kant, Engels haakwerk, drapering en franjes. The Conscious Collection zal verkocht worden in alle H&M stores vanaf donderdag 14 april 2011


De Conscious Collection bouwt verder op de succesvolle Garden Collection van vorig jaar. Die was ook volledig vervaardigd uit ecologische stoffen. Belangrijkste stoffen die gebruikt zijn voor de nieuwste lijn zijn organisch katoen, organische linnen, gerecycleerd polyester en tencel. Tencel is een zijdeachtige stof die wordt gemaakt met een minimale milieu-impact.
Deze Conscious Collection is super mooi en luidt de zomer met een perfect ritme in. Leuk trouwens dat niet alleen vrouwen zich dankzij H&M op die manier eco-friendlykunnen kleden. 

Conscious Collection vanaf donderdag 14 april 2011 in alle H&M shops!

www.hm.com

page loaded