Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kipling ? StyleScrapBook

Door Tiany op 16.03.2011

De hemelen hebben dan eindelijk naar een van mijn grootste dromen geluisterd. Nee, het gaat niet om die ene wederkerende droom waarbij ik vrolijk de gazettenwinkel buiten hop met het winnend lot en mij vervolgens met de BFF's per privé jet laat verplaatsen naar New York en schandalig, maar écht schandalig veel shop... helaas heeft de dream fairy die droom nog niet in haar 'te realiseren' mechanisme gegooid, maar bon. Ik dwaal dus een beetje af en kom even terug tot de orde van de blogpost, want het ging dus om één van mijn dromen... meer bepaald de ideale camera bag, fancy en perfect te assorteren met een fashionabele outfit en totally niet meer te vergelijken met de 'lonely planet explorers' exemplaren. 

kipling-by-stylescrapbook-06 kipling-by-stylescrapbook-08

Door het bloggen voor Belmodo.tv ben ik bijna vergroeid geraakt met mijn Canon, maar een stijlvol tasje vinden om my camera friend in op te bergen had ik tot nog toe niet gevonden. Tot Kipling op het ingenieus idee kwam om Andy T. van StyleScrapBook.com (a belmodo.tv favorite) een tasje te laten ontwerpen voor haar onmisbare vriend. Het resultaat is wish-list material van de bovenste plank en yours truly kan niet wachten tot het goedje eindelijk in de Kipling shops belandt, limited of niet... hier ga ik voor kamperen indien nodig. 

kipling-by-stylescrapbook-05

Bij deze mijn grote dankbetuigingen aan de lovely people chez Kipling en aan Andy die de legendarisch afschuwelijke cameratas uniek & very stylish heeft weten te maken!  

kipling-by-stylescrapbook-01

kipling-by-stylescrapbook-02

pictures www.StyleScrapBook.com

page loaded