Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

COS calling all men!

Door Michael op 15.03.2011

Cos-calling-all-men-Antwerpen-Belmodo.tv-1 Cos-calling-all-men-Antwerpen-Belmodo.tv-2

Vorige week zat ik een weekje in Londen en naast alle major departement stores als Harrods, Selfridges en Harvey Nicols ben ik ook gaan snuisteren in de rekken bij COS. I SO LOVE THIS BRAND! Eenvoudig, minimalistisch maar übersexy en fashion. Check ook zeker alle nieuwigheden voor komende zomer voor ladies in het Belmodo.tv-artikel COS SS2011.

Dames high alert voor je lovers en boyfriends want nu donderdag 17 maart 2011 heb je de perfecte kans om hem richting COS te lokken. Het Zweedse brand nodigt alle mannen uit in de winkel in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Speciaal voor deze gelegenheid krijgen de mannen, opgelet ENKEL de mannen, 20% korting op hun aankopen. Heeft jouw vriendje nog wat extra stylingadvies nodig? Geen probleem want er zal een ontwerper van de mannencollectie van COS aanwezig zijn samen met een schoenenpoetser én de nodige biertjes natuurlijk. Het perfecte excuus dus.

COS
Stadsfeestzaal
Hopland 32
2000 Antwerpen

donderdag 17 maart 2011
van 18:00 tot 20:00

page loaded