Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Lively Mademoiselle, alle beelden

Door Tiany op 15.03.2011

We wisten al langer dat Blake Lively verkozen werd door Mr. Lagerfeld himself om het schoon gezichtje te zijn van de Chanel Mademoiselle tassen collectie, pretty jealous back then en helaas is daar nog geen verandering in gekomen.  blake_lively_chanel-01

Na lang wachten zijn dan eindelijk alle beelden binnen en ook nog een paar behind the scenes pics van Karl en Lucky Miss Blake... en ohh ja, ik weet dat het een zonde is, maar God vergeeft me ongetwijfeld wel de kleine vlaag van jaloezie op de truckloads of Chanel die pretty Miss Gossip Girl zal mogen toevoegen aan haar garderobe... arghhhhhh!   

blake_lively_chanel-02

blake_lively_chanel-03

blake_lively_chanel-05

page loaded