Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antoine Peters x Eastpak

Door Michael op 13.03.2011

Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-13
Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-12 Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-11

Na samenwerkingen met ontwerpers Raf Simons, Rick Owens, Christopher Shannon & Gaspard Yurkievich slaat Eastpak de handen in elkaar met modeontwerper Antoine Peters. De nieuwste limited collection kreeg de naam Eastpak x Antoine Peters. Beiden werkten al eerder samen voor Interieur 2010 en voor het International Film Festival Rotterdam.

Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-8 Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-10
Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-1

Designer Antoine Peters voorziet voor de limited edition tassencollectie de Eastpak modellen van een eigen signatuur. Elke drager kan zijn tas personaliseren met leuke & kleurrijke stiften. Zo creëer je jouw eigen uniek en persoonlijk exemplaar. De bags zijn voorzien van een organizer voor de stiften, zodat je voortaan overal jouw exemplaar kan stylen. Om je op weg te helpen zijn de lippen alvast rood gemaakt.

Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-7 Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-9
Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-3 Eastpak-Antoine-Peters-Belmodo.tv-2

Antoine Peters studeerde aan de kunstacademie van Arnhem. Hij werkte bij Viktor & Rolf. Peters is trouwens opgenomen in het boek "100 New Fashion Designers" van Hywel Davies. De designer staat bekend omwille van het optimisme, de speelsheid en elegantie.

www.antoinepeters.com

De Eastpak x Antoine Peters collectie is verkrijgbaar vanaf midden april in speciaal geselecteerde winkels. Check www.eastpak.com voor meer informatie.

page loaded