Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Airborne Denim by ONLY en Jack & Jones

Door Michael op 13.03.2011

Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-4
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-13 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-17
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-25

Luchthaven van Deurne, vliegtuig met draaiende motor en een laadruimte volledig vol met de nieuwste trends van Only én Jack & Jones. Beide brands hebben samen een unieke Airborne Denim collectie gemaakt. De collectie wil iedereen ter wereld zo snel mogelijk in een jeans krijgen. Dit denimizen kan in stijl gebeuren. Belmodo.tv was present bij het arriveren van het unieke gecustomized Airborne vliegtuig.

Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-24
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-23 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-18
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-16 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-3

De Airborne Collectie is aan zijn 3de editie en deze keer komt het coole denimmerk Jack & Jones het team van Only versterken. Met als resultaat 2 collecties die perfect op elkaar zijn afgestemd. Om die collecties voor te stellen aan de wereld vertrok een vliegtuig uit Turkije, waar de kleding wordt gemaakt, richting een hoop internationale steden. Groningen, Rotterdam, Antwerpen, Dublin, Madrid, Marseille, Rimini, Zürich, München, Salzburg, Stuttgart en Hamburg stonden op hun aankomstlijst. 

Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-22 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-21
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-1
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-10 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-9

ONLY brengt in deze collectie t-shirts met leuke prints, zomerse topjes, vrouwelijke blouses en classy kleedjes met als thema Tokyo Surf en de seventies denim vibe. Verwacht je aan kleuren als blauw, wit, beige, roze, rood en geel. Jeans blijft hot met korte shorts, sleeveless hemden en leuke regular jeans. Ideaal om de zomer in te duiken!

Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-14
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-2 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-12
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-11

Jack & Jones doet het in deze collectie vooral rond surfen meets de industriële werk look. T-shirts met fancy prints, prachtige kaki hemden en cosy hoodies. T-shirts krijgen slogans als Life Is A Beach, Jaws of Top Gun. Donkere kleuren als grijs, blauw en groen vormen de hoofdtonen. Perfecto om je lover in een zomers jasje te steken!

Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-8
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-7 Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-5
Airborne-Denim-Jack-Jones-Only-Antwerpen-Belmodo.tv-6

Helemaal toe aan die Top Gun inspired look? No worry want de Airborne Denim collectie zal vanaf mei 2011 in de winkels liggen. 

www.only.com

www.jackjones.com

page loaded