Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Givenchy kiest voor Haider Ackermann

Door Angelique op 11.03.2011

Heard it through the grapevine... Riccardo Tisci van Givenchy vervangt John Galliano bij Dior. En dan zou naar alle waarschijnlijkheid onze eigenste Haider Ackermann een move doen en Tisci vervangen bij Givenchy, wat ons uiteraard geweldig lijkt!

Anna Dello Russo van Vogue Japan gaf meteen haar zegen tijdens de Fashion Week van Parijs en vertelde dat ze in de wolken was van Tisci's collectie voor Givenchy en dat hij een waardiger vervanger zou zijn van Galliano.

RiccardoTisci JohnGalliano
AnnaDelloRussa Haider_Hannelore
Haider hier met zijn beste vriendin en muze Hannelore Knuts.

Hello Riccardo, bey bey Galliano, great job and congrats Haider! Would be great niet?!

En wij houden jullie uiteraard op de hoogte van verdere modeverschuivingen ;o)

page loaded